MENU
Award Winning

Documentaire Fotografie

volg ons op de voet

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Pieter en Dieter, twee fotografen gespecialiseerd in documentaire huwelijksfotografie. Op jullie huwelijksreportage werken we samen als een tandem zodat we het beeldverhaal zo compleet mogelijk maken, zelfs als jullie huwelijksdag start op verschillende locaties. Ons grote doel bij elk huwelijk is dat, tijdens het inkijken van het trouwalbum, jullie het beeldverhaal van de huwelijksdag telkens opnieuw beleven en dat jullie zichzelf herkennen zoals jullie echt zijn.

Wat is documentaire huwelijksfotografie? Bij deze vorm van huwelijksfotografie worden de momenten gefotografeerd zoals ze echt zijn. We fotograferen de momenten zoals wij het zien en zoals we het zelf ook aanvoelen. Alle momenten die we fotograferen laten we spontaan openbloeien, zonder invloed uit te oefenen op het hele gebeuren.

FOTOGRAAF

Dieter Lannau

"Fotografie is niet alleen mijn beroep maar vooral mijn allergrootste passie! Het geeft zoveel voldoening om mensen gelukkig te zien na het bekijken van de foto's van één de belangrijkste momenten die ooit in hun leven zal gebeuren. Tijdens elke opdracht ga ik tot het uiterste om net dat ene fantastische moment vast te kunnen leggen, zo'n moment waarvan ik kippenvel krijg of zelf tranen in de ogen krijg achter mijn camera."

FOTOGRAAF

Pieter Vanoverberghe

"Het begint met 36 beelden. Een rolletje. Een verhaal. Toen mijn vader me voor de eerste keer een camera in de handen stak, ging ik er meteen mee aan de slag. De adrenalinestoot bij het klikken van de sluiter voel ik nog steeds, het vastleggen van een moment, een emotie, een samenloop van omstandigheden, een streepje licht, een lijnenspel. Toen ik Dieter ontmoette werd al snel duidelijk dat we dezelfde passie delen. Twee invalshoeken, een amalgaam van eigenzinnige blikken. Een unieke mix."

CLOSE