MENU
Story Telling

PHOTOGRAPHY

volg ons op de voet

Onze filosofie

Wie zijn wij?

Wij zijn Pieter en Dieter, twee fotografen, gespecialiseerd in documentaire huwelijksfotografie en gezinsreportages (Day In The Life). Gevestigd in België, maar de grenzen houden ons niet tegen: onze klanten brachten ons al naar landen overal ter wereld. Het vastleggen van jullie kostbare herinneringen en alle kleine momentjes er tussenin is onze passie.

We willen het verhaal beleven, net zo intens als jullie. Noem ons romantici, wel, misschien zijn we dat wel. Foto’s zijn voor altijd, net daarom zijn onze kwaliteitseisen hoog. We streven ernaar een product af te leveren, klaar om generatie na generatie te trotseren.

FOTOGRAAF

Dieter Lannau

"Fotografie is niet alleen mijn beroep maar vooral mijn allergrootste passie! Het geeft zoveel voldoening om mensen gelukkig te zien na het bekijken van de foto's van één de belangrijkste momenten die ooit in hun leven zal gebeuren. Tijdens elke opdracht ga ik tot het uiterste om net dat ene fantastische moment vast te kunnen leggen, zo'n moment waarvan ik kippenvel krijg of zelf tranen in de ogen krijg achter mijn camera."

FOTOGRAAF

Pieter Vanoverberghe

Het begint met 36 beelden. Een rolletje. Een verhaal. Toen mijn vader me voor de eerste keer een camera in de handen stak, ging ik er meteen mee aan de slag. De adrenalinestoot bij het klikken van de sluiter voel ik nog steeds, het vastleggen van een moment, een emotie, een samenloop van omstandigheden, een streepje licht, een lijnenspel. Toen ik Dieter ontmoette werd al snel duidelijk dat we dezelfde passie delen. Twee invalshoeken, een amalgaam van eigenzinnige blikken. Een unieke mix. Ik ben overtuigd.

CLOSE