MENU
Story Telling

PHOTOGRAPHY

volg ons op de voet

Investering

Huwelijk

Fotografie is in alle aspecten de beste investering die je kan doen voor uw huwelijk. Het zijn immers de foto’s die je jaren na uw huwelijk zal koesteren omdat ze bijdragen tot de herinneringen van jezelf en uw familie. Neem de tijd om uit te maken welke fotograaf uw investering waard is, want je dierbare momenten tijdens uw huwelijk kan je niet herhalen.

Huwelijksreportages starten vanaf 1875 eur binnen België.

- 2 voorbereidende gesprekken
- 2 volwaardige fotografen
- Reportage van 8 uur
- Mini album formaat 15x15cm met 20 pagina's.
- USB-stick met alle geselecteerde foto's.
- Album voucher van 30 eur
- Alle verplaatsingen

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

A DAY IN THE LIFE

Houd je van foto's met oprechte en ongedwongen emoties en momenten van je gezin, dan zijn Day In The Life reportage iets voor jou!

De kostprijs van deze reportages starten vanaf 525 eur binnen België.

- Reportage van 4 uur
- Photobook formaat 25x25 cm met 20 pagina's
- Online galerij
- Alle verplaatsingen

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

wat onze klanten zeggen

GETUIGENISSEN

De dag zelf was een fantastische ervaring met 0% stress. We hebben amper gemerkt dat Dieter en Pieter er waren, maar ze zijn er toch in geslaagd om enkele momenten vast te leggen waarvan we zelf niet wisten dat ze ze gezien hadden. Toen we al enkele foto's kregen als voorsmaakje, kreeg ik tranen in mijn ogen omdat ze zo mooi waren. We hebben dan ook direct een sms gestuurd met de boodschap: - Jullie zijn helden -, en dat vinden wij nog altijd.

Ilse & Kim - Huwelijk New York City

We willen jullie danken voor jullie enorme inzet op onze huwelijksdag. In het bijzonder jullie fotografische kennis en originele aanpak getuigt van professionalisme van de bovenste plank! We kunnen alleen maar zeggen dat het eindresultaat van de afgeleverde foto’s prachtig zijn!

Annick en Yannick - Huwelijk Antwerpen

Bedankt voor de schitterende foto's! Het is een plezier om ze te bekijken, en we ontdekken steeds nieuwe dingen (zeer tof hoe jullie bv gebruik maken van spiegels, of van de lichtinval, en hoe je uw composities samenstelt). En er zitten ook een paar ideale kerstcadeautjes bij;) We zullen onze (groot)ouders en schoonouders verrassen met enkele uitvergrote foto's.

Anneleen & Laurens - Huwelijk Dendermonde

Als ik de foto’s herbekijk, beleef ik alles gewoon opnieuw. Ik word dan instant gelukkig. Geweldig hoe Dieter en Pieter van Blue Ribbon Studio erin slaagden om ons verhaal te vertellen. Het zijn méér dan foto’s. Het zijn gewoon ‘wij’. Favoriet beeld? Moeilijk kiezen. Maar die met het hartje , dat mijn metekind tekende op het raam in de bus, die vind ik schitterend!

Suzy en Marc - Huwelijk Zandhoven

CLOSE