MENU

Werkwijze

1. Planning

Tijdens jullie zwangerschap worden jullie uitgenodigd naar onze studio om samen te brainstormen over de fotosessie. Ik lever zoveel mogelijk maatwerk, dus zal ik tijdens dit gesprek enkele vragen stellen over jullie ideeën en wat het doel van de foto’s zal zijn, bijvoorbeeld wanddecoratie, een image box, een album,…. We maken een voorlopige afspraak rond de uitgerekende datum van de bevalling, daarna wacht ik op een seintje wanneer jullie kersverse spruit geboren is. Dan kunnen we een definitieve datum vastleggen voor de fotosessie.

2. De fotosessie

Behalve eten voor jullie baby, hoeven jullie niks mee te brengen naar de fotosessie want we hebben alles ter beschikking in onze daglichtstudio (luiers, verzorgingstafel, verzorgingsproducten, enz.). Vlak na jullie aankomst in onze studio zal ik vragen om jullie baby nog eens te voeden in een rustige private ruimte. Zo kan jullie spruit met een volle buik aan een flink dutje beginnen. De newborn fotosessie kan 2 tot 4 uur duren, wat ons genoeg tijd geeft om jullie kleintje te voeden en rustig te maken als het nodig is.

3. Studio Première

Ongeveer 3 weken na de fotosessie worden jullie opnieuw uitgenodigd naar onze studio waarbij ik de foto’s voor het eerst zal tonen op een groot projectiescherm. Tijdens de studio première van ongeveer 1,5 uur help ik jullie de geschikte fotoproducten te kiezen.

Sluit