MENU

wat onze klanten zeggen:

GETUIGENISSEN

Wat een ongelooflijk unieke ervaring! Geweldig om te zien hoe Kim met een engelengeduld omgaat met baby’s. Ze luisterde aandachtig naar wat we wilden en kwam zelf met veel inspiratie op de proppen. Bij elke foto nam ze alle tijd om naar de perfectie toe te werken. Ik denk dat ons Judith de lekker warme ruimte ook wel zal geapprecieerd hebben :-)

- Klaas D.

We zijn echt aangenaam verrast over hoeveel zorg en energie Kim telkens weer besteedt om de beste resultaten te bekomen zowel bij de zwangerschapsfotoshoot als bij de newborn. Je ziet dat Kim dit vol liefde voor haar vak, maar ook voor baby'tjes, doet. Ze had een eindeloos geduld tijdens de fotoshoots. En ook ervoor en erna luisterde ze aandachtig naar onze wensen. Het was een leuke ervaring. Bij een volgend kindje of speciale gebeurtenis gaan we dus graag opnieuw bij Kim langs en zal Elise met plezier terug poseren.

- Annelies B.

We hadden reeds van hun kunsten mogen genieten in het kader van ons huwelijk enkele jaren geleden. Absolute top! Nu hebben we alweer fantastische herinneringen kunnen vastleggen van ons 2 jarig zoontje Juul, tijdens een fotoshoot in een warme ongedwongen sfeer. Opnieuw prachtig resultaat!

Topklasse, dank jullie wel!

- Jens D.

We waren allebei echt ontroerd bij het zien van de foto’s. Dit is echt een heel mooi aandenken aan mijn zwangerschap! Ik zie mezelf meestal niet zo graag op foto en had mijn verwachtingen dus ook wat getemperd, maar dit zijn echt beelden die ik ga koesteren. Het zal vast een heel werk geweest zijn om een selectie te maken. Ik vind alle combinaties die we geprobeerd hebben leuk!

- Caroline V.

Sluit