Investering

Investeren in uw herinneringen

Fotografie is in alle aspecten de beste investering die u kan doen voor uw huwelijk. Het zijn immers de foto’s die u jaren na uw huwelijk zal koesteren omdat ze bijdragen tot de herinneringen van u en uw familie. Neem de tijd om uit te maken welke fotograaf uw investering waard is, want uw dierbare momenten tijdens uw huwelijk kunt u niet herhalen.

Welke fotograaf spreekt u het meeste aan? Kan de fotograaf de momenten vastleggen zoals ze zich ontplooien? Bent u hier omdat u een connectie voelt met onze foto’s en denkt u dat wij de fotografen zijn die u zoekt? Stuur dan een e-mail via onze contact pagina en vertel ons het verhaal van uw huwelijk.

Prijzen

Uw huwelijksdag wordt gefotografeerd door 2 fotografen want we willen graag het volledige verhaal voor je vastleggen. De meeste bruidsparen kiezen voor een reportage van bij het begin van de voorbereidingen tot en met de openingsdans, maar onze pakketten starten reeds vanaf een huwelijksreportage van 8 uur aan 1875 EUR.

Waarom kiezen voor Blue Ribbon Studio?

We vertellen uw verhaal!

We gaan te werk als een fotojournalist en wachten op het juiste moment om spontane, eerlijke emoties te tonen. Op afstand blijven maar toch overal aanwezig zijn, foto’s maken met respect voor de mensen maar vooral beelden met een verhaal vastleggen. Een mix van emoties, momenten, humor en romantiek zijn de ingrediënten die typerend zijn voor onze huwelijksreportages.

Fotografen met veel ervaring

Ondertussen hebben we reeds meer dan 180 huwelijksreportages verzorgd, waardoor we heel veel ervaring opgebouwd hebben. Met andere woorden, we weten wat we doen want we hebben kennis van zaken!

Erkende fotografen

We hebben reeds bewezen dat we top zijn in ons vak door verschillende awards en award nominaties te behalen voor huwelijksreportages. Bovendien zijn we ook aangesloten bij de Nationale Vereniging van Beroepsfotografen en VZW Studio.

Steeds met 2 volwaardige fotografen

We zijn steeds met 2 volwaardige fotografen aanwezig op uw huwelijk, zo hoeft u geen enkel moment te missen. We kunnen het verhaal van uw huwelijk volledig in beeld brengen, zelfs als het zich afspeelt op verschillende locaties.

Alle opgeleverde foto’s worden afgewerkt

We houden niet van half werk, daarom worden alle opgeleverde foto’s afgewerkt zodat ze optimaal zijn qua kleur, licht, contrast,… Na een fotoreportage van 12u worden gemiddeld 600 afgewerkte foto’s afgeleverd.