Communie, Lentefeest of Groeifeest?

Steeds een speelse ervaring tijdens de fotosessie

Kinderen moeten zichzelf kunnen zijn! De fotosessie voelt aan als spelen waarbij je kind de ruimte krijgt om zelf ook creatief te zijn en zelf suggesties mag doen. In onze daglichtstudio bouw ik een decor, volledig aangepast aan de persoonlijkheid van je kind. Glimlachen mag, maar hoeft niet… ik ben wel steeds op zoek naar de “echte” glimlach!

Wil je graag wat meer informatie over onze pakketten?

contacteer ons

Hoe ga ik te werk?

Speelse foto's van uw kindjes in 3 stappen

1. Planning

Wanneer je een fotosessie geboekt hebt, nodig ik je uit voor een planningsessie. Tijdens deze meeting zal ik jullie samen met de kindjes begeleiden om de juiste decoratie, kleuren en attributen te bepalen. Daarna leggen we ook een datum vast voor de foto sessie.

Contacteer ons hier om uw fotosessie te boeken

2. De fotosessie

Voor we beginnen met de fotosessie en met jullie goedkeuring, zal ik jullie vragen om de studio te verlaten zodat jullie even kunnen genieten van een kop koffie in onze gezellige wachtruimte. Op deze manier zullen jullie kindjes zich ook meer kunnen ontspannen tijdens de fotosessie. Ik respecteer ook het tempo van je kind, daarom kan de fotosessie 1u tot 1,5u duren. Er is zeker ook tijd voorzien om eventueel andere kledij aan te trekken.

3. Presentatie

Ongeveer 7 dagen na de fotosessie word je opnieuw naar onze studio uitgenodigd waar we de foto’s voor de eerste keer zullen laten zien op ons presentatie systeem. De presentatie duurt ongeveer 1,5 uur en ik help jou met het kiezen van het gepaste productenpakket (kaartjes, albums, cadeau’s voor meters en peters, enz.).